Hovedentreprise, Virum

Opførsel af 30 kvadratmeter tilbygning i forlængelse af eksisterende hus.

Tilbygningen fungerer som en forlængelse af stuen med forskudt plan. Yderligere er der etableret et ekstra værelse.

Der er gravet ud og støbt nyt fundament og terrændæk. Ydervægge er udført som træskelet beklædt med klink. Der er etableret store vinduer og terrassedøre i 3-lags energiglas. Taget er bygget sammen med eksisterende tagflade, så hele tilbygningen passer naturligt ind, trods den store farvekontrast. Byggeriet er isoleret iht. gældende bygningsreglement, og beboerne kan nyde deres nye tilbygning med gulvvarme i begge værelser. For at holde en rød tråd i materialevalget indvendigt er gulvet udført som eksisterende; massiv stavparket i bøg.

Kort om opgaven

Ydelse
Hovedentreprise

Type
Renovering

Hvor
Virum, Nordsjælland

Udført
2019