Hovedentreprise, Hillerød

EONS har løftet hovedentreprisen med udvidelse af badeværelse samt udskiftning af funkisvillaens samtlige 22 vinduer og døre.

Badeværelse

Inddragelse af tilstødende værelse, så badeværelset nu er 14 kvm. Alt er demonteret, og nyt dæk støbt. Der gulvet er udført i 400x400 terrazzofliser og hvide fliser på vægge i forbandt. Der er i brusenichen udført gulvafløb som unidrain highline med integrerede fliser, som går fra væg-til-væg (900 mm). Stort og lækkert badekar på knapt 200 liter. rainshower, blandingsbatterier mm. er integreret i vægge. Loft er nedsænket og der er monteret dæmpbare downlights.

Vinduer og døre

Alle vinduer og døre er demonteret og udskiftet. Der er valgt en modelserie med smalle rammer som passer perfekt til funkisvillaen. Vinduer er udført som 3-lags energiglas og sålbænke er udskiftet til skiffersålbænke. Samtlige 3 terrassedøre er udført som dobbeltdøre, som sikrer at der i sommermånederne kan åbnes helt op. I køkken er der åbnet op, så en ekstra terrassedør kunne monteres. Dette sikrer uhindret adgang fra køkken til udearealerne.

Ydelse
Hovedentreprise

Type
Renovering

Hvor
Hillerød

Udført
2019