Mangelgennemgang - Havnevigen

Fejl og mangelgennemgang, Havnevigen, København S.

Vi har i samarbejde med tilknyttet arkitektfirma, bistået de nye boligejere på Havnevigen med fejl- og mangelgennemgang samt afslutningsvis afleveringsforretning.

I forbindelse med afleveringsforretningen er det vigtigt at få påpeget de fejl og mangler der måtte være ved byggeriet, da det herefter er bygherren/køberen/ejeren der overtager ansvaret.

Bliver fejlene ikke påpeget ved gennemgangen kan eksempelvis ridser/hakker i overflader ikke direkte tilbageføres til entreprenør, og derfor vil det være vanskeligt at løfte bevisbyrden for, at det er entreprenøren der har forårsaget disse skader. Der bør derfor altid udføres fejl og mangelgennemgang før byggeriet tages i brug.

Det er vigtigt at alliere sig med en ekstern og uvildig byggerådgiver, når denne proces skal behandles. Det er nemlig altid bygherrens ansvar at påvise fejl og/eller væsentlige fejl ved byggeriet. Forløbet ved gennemgangen kan godt gå stærkt, og det kræver en god byggeteknisk forståelse for at få påpeget samtlige mangler.

Kort om opgaven

Type
Køberrådgivning
- Fejl og mangelgennemgang
- Afleveringsforretning

Bygherre
Bovana A/S

Entreprenør
NCC Construction A/S

Type
Nybyggeri

Hvor
København S.

Læs mere om

Byggeri