Fejl og mangelgennemgang

​Har du købt ejendom tæt på overtagelsesdagen?

Så lad os hjælpe dig med at få en god start i dit nye hjem i forbindelse med fejl- og mangelgennemgang eller afleveringsforretningen.

Når overtagelsesdagen nærmer sig er man oftest spændt, og fyldt med tanker om hvordan man skal skabe rammerne for det nye hjem. Man er derfor ikke altid lige opmærksom på fejl og mangler. Det er derfor fornuftigt at have en rådgiver med, som er opmærksom på disse. Med en rådgiver skal du blot bruge din energi på at nyde din nye bolig, og finde ud af hvordan den skal danne rammerne for dit nye hjem.

Hvad får du med EONS som rådgiver ved fejl- og mangelgennemgang

• Grundig gennemgang af din bolig
• Undersøgelse af skjulte rum (loftrum, teknikrum)
• Udendørs arealer (tag og facade)
• Udførlig fejl- og mangelliste
• Rådgivning om afhjælpning

Rådgiveren vil gennemgå ejendommen fra top til tå og påpeger alle de vsiuelle fejl og mangler, som måtte være. Fejl- og mangelgennemgangen påpeger de fejl og mangler der måtte være ved byggeriets overdragelse. Disse kan være alt fra, ridser eller dårlig finish til større mangler som gør at boligen ikke er indflytningsklar.
Det er vigtigt at disse indgår i afleveringsprotokollen på afleveringsdagen, så sælger eller udførende står entydigt som ansvarlig for disse mangler. Du kan altså undgå uforudsete udgifter i forbindelse med fejl og mangler som ikke er blevet påtalt ved overdragelsen. Efterfølgende aftales der en afhjælpningsperiode, hvor de påpegede fejl og/eller mangler skal udbedres, så du trygt kan skabe rammerne for dit nye hjem.

Kontakt os her

Privat

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer