Energimærkning

​Hvad er energimærkning?

Energimærkning er i bund og grund en vurdering af en bygnings energimæssige tilstand, samt hvordan denne kan forbedres. Det overordnede formål med en energimærkning er således at motivere til energibesparelser og øge effektiviteten inden for anvendelse af energi i bygninger.

Spar på energiregningen – det kan mærkes på bundlinjen

Der kan være store besparelser at hente på energien i boligen. Ifølge Statens Byggeforskningsinstitut kan man i gennemsnit spare 25-30% på energiforbruget, og dermed også udgifterne hertil, i almindelige danske boliger ved energioptimering. Det er derfor værd at tage et grundigt kig på forbedringsforslagene i rapporten.
Ved salg og udlejning af ejendomme er det lovpligtigt, at bygningen har et gyldigt energimærke. Dette giver et billede af hvor dyr boligen er i varme og el, hvilket kan have stor indflydelse på salgsprisen. 

I en energimærkning fastlægges ejendommen på en skala fra A til G, som du måske også kender fra hårde hvidevarer. A betyder at bygningens energiforbrug er lavt mens G betyder at bygningen har et stort energiforbrug.

Det får du med EONS' energimærkning

• Brugbar mærkning med gennemtænkte løsningsforslag
• Lovpligtig energimærkning ifm. salg
• Konkurrencedygtige priser og hurtig udførsel

Certificeret energimærkning

EONS har relevant bygge- og energiteknisk baggrund samt beskikkelse fra energistyrelsen.
Byggeriets kvalitetskontrol står for gennemgang af vores ISO:9001 kvalitetssikring, som stiller høje krav til organisationen. Alt dette sikrer dig et energimærke som er nøje udarbejdet efter gældende normer og bestemmelser.
Vi udfører primært energimærker i boliger og ejendomme i københavn og sjælland, men vi dækker hele danmark.
Vi er meget fleksible, og vi kan energimærke jeres ejendom med kort varsel, til fornuftig pris.

Du kan læse mere om energimærker hos Energistyrelsen, Bolius samt sparenergi.

Skal vi energimærke din bolig? Klik her og bliv kontaktet af vores energirådgiver.

Privat

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer