Hoved- og totalentreprise

Står I overfor eksekvering af større boligrenovering? -Så er det en god ide at overveje en hoved- eller totalentreprenør, som tager ansvaret for hele byggeprocessen.

EONS som hoved- og totalentreprenør

Når du vælger en hoved- eller totalentreprise overlader du trygt ansvaret til EONS og du kan være sikker på at din byggesag er i professionelle hænder. Vi varetager alle opgaver fra udarbejdelse af kontrakter med relevante faggrupper til styring af både økonomi, tidsplan og koordinering så byggeriet kan stå færdigt til tiden, samt at arbejdets kvalitet er som aftalt.

Vi hos EONS har stor erfaring med hoved- og totalentrepriser. Du får derfor et kompetent team af medarbejdere, som har styr på projekteringen af byggeriet samt de faglige kompetencer.

Hvad får du med EONS som hoved- eller totalentreprenør

  • Én enkelt kontakt, som varetager al kommunikation, kontrakter og koordinering
  • Udførlig projektplan, så du kan følge faserne
  • Kompetente håndværkere & fagligt stærkt bagland
  • Råd og vejledning
  • Entreprenør under byggarantiordningen for din sikkerhed

Vi er tilfredse, når du er tilfreds

Det betyder at det er dig og dine ønsker, som er centralt for samarbejdet. Vi bistår selvfølgelig med gode råd og vejledning i alt fra indretning af planløsningen til materialevalg.

På baggrund af det ønskede udarbejder vi en projektplan, hvor du får en detaljeret gennemgang af byggeriets faser, så du aldrig er i tvivl om hvilken fase vi befinder os i. Skulle du alligevel blive i tvivl eller få spørgsmål undervejs, har du én fast kontakt, som altid er til at få fat på.

Skal du i gang med en større renovering af dit hus? Så kontakt os og få vores uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Privat

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer