Energirenovering

Vil du gerne spare penge på din energiregning?
Så lad EONS stå for at energirenovere din bolig.

Hvad er energirenovering og hvad betyder det for dig ?

Energirenovering er i bund og grund optimering af dine udgifter i forbindelse med energi til boligen. Ved at energirenovere din bolig kan du både opnå store besparelser på din energiregning, men i mange tilfælde også få en større komfort. Energirenovering kan med fordel udføres i forbindelse med en større renovering, men kan også sagtens laves på enkeltstående bygningsdele eller installationer i din bolig.
Det er ikke kun din bankbog der på kort sigt, der får glæde af energirenoveringen. Det kan også være en væsentlig faktor i vurderingen af din bolig og dermed have indflydelse på værdien af samme.

Hvordan kan vi hjælpe dig med at energioptimere din bolig?

EONS er din pålidelige partner med flere års erfaring, inden for rådgivning og udførsel af energirenovering. Vi er certifcerede energimærkningskonsulenter og ISO9001-certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Ydermere har en nøglemedarbejder bestået energimærkningsprøven for en- og flerfamiliehuse gennem Energistyrelsen.

Når der skal udføres energiforbedrende foranstaltninger, er det altid mest hensigtsmæssigt at se på de potentielle besparelsesmuligheder, energitilskud, ejendommens generelle stand samt dine behov og ønsker.

Vi vil i samarbejde gennemgå din bolig og udarbejde en oversigt over de tiltag, der vil være rentable for dig. Hvis du ønsker det, kan vi også varetage entreprisen og sørge for at dine besparelser bliver ført ud i livet. Læs eventuelt mere herom ved at klikke her (link til hoved- og totalentreprise)

Hvad får du når EONS yder energirenovering?

• Indledningsvis rapport med hierakisk opdeling af tiltag med god økonomi.
• Lavere energiforbrug & øget komfort.
• Værdiforøgelse af din ejendom.
• Hjælp til realisering af energitilskud
• Kvalitetsbevist håndværk udført efter alle kunstens regler.

Kvalitet og sikkerhed

VI har mange års erfaring med projektering i henhold til god byggeskik, krav jf. bygningsreglementet samt et stort bagland af leverandører, ingeniører og teknikere vi kan trække på. På den måde sikrer vi, at alle løsninger er tidssvarende samt fugt- og energiteknisk korrekt.

Energitilskud og håndværkerfradrag

Det er muligt at opnå både energitilskud og håndværkerfradrag for energibesparende arbejder.

Energitilskud

Vi samarbejder med landets førende forsyningsselskaber, og hjælper derfor med ansøgning om tilskud i forbindelse med energirenovering. Det fulde tilskud tilfalder selvfølgelig dig som bygherre. Tilskuddene svinger meget, da de udregnes på basis af den samlede kWh-besparelse det første år. Har ejendommen slet ingen isolering vil tilskudene være større. Generelt ses det, at de største tilskud tilfalder de ældre ejendomme.

Vejledende priseksempler på energitilskud

  • Efterisolering af uisoleret tag med 300 mm mineraluld, 150 m2: 11.400 Kr.
  • Udskiftning af vinduer i helt hus (30 m2), 1 lags til energiruder: 2820 Kr.
  • Efterisolering af skunk, 100 til 300 mm mineraluld (40 m2): 480 Kr.

Håndværkerfradrag

Håndværkerfradragsordningen er for 2016 og 2017 ændret, så der ydes tilskud på kr. 12.000 pr. voksne i husstanden for energiforbedrende arbejder, og kr. 6.000,- for serviceydelser. Desværre er ordningen opbygget meget komplekst, og håndværkerfradragets omfang beror derfor på den enkelte situation. Vi er selvfølgelig til rådighed såfremt du har spørgsmål omkring håndværkerfradraget og hvordan du kan drage nytte af det. Vil du vide mere, kan du besøge skats hjemmeside her

Er du blevet nysgerrig, så kontakt os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at spare på energiregningen.

Privat

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer