Byggeri

Kvalitetsbyggeri betaler sig!

EONS er din professionelle partner, som hjælper med at bringe dine drømme til livs. Hvad enten det drejer sig om tilbygning, renovering eller ombygning af boligen. Der er mange regler man skal leve op til, når man fornyer sin bolig og med EONS som partner, er du sikker på at dit byggeri kommer til at leve op til gældende standarder.

Alt-i-en løsning

Når du skal modernisere din bolig er der ofte mange faggrupper inde over sagen, og det kan være svært som privatperson at have det fulde overblik. EONS kan varetage hele entreprisen og stå for al kommunikation og byggeledelse mellem de involverede parter. Med andre ord tager vi ansvaret for det samlede byggeri, og står mål for hele entreprisen. Du skal kun korrespondere med en byggeleder, og ud fra aftalegrundlag og tidsplan sikrer vi byggeriet udføres inden for den aftalte tid, kvalitet og økonomi.

Sov trygt om natten

Inden opstart af byggeprojektet udarbejder vi en nøje detaljeret tidsplan, som sikrer at i kan følge byggeriets milepæle, og i får en fast kontaktperson der er til at træffe under hele processen. Vi løfter byggeriet med delvist egne håndværkere og nøje udvalgt samarbejdspartnere. Har i en tilknyttet rådgiver er det kun et plus, vi dokumenterer gerne udførsel og gennemgår fagtilsyn ifm. udførsel og afleveringsforretning. Naturligvis udfører vi altid byggeri iht. gældende regler og almindelige betingelser for byggeriet samt har de lovpligtige erhvervsansvars- og produktforsikringer.

Dine behov før vores

Hos EONS er din tilfredshed i højsædet og vi arbejder derfor tæt sammen, før, under og efter aflevering af byggeriet for at vi er sikre på at byggeriet lever op til dine forventninger. På denne måde opnår vi den højeste kvalitet på den mest simple måde til mindst gene for dig og din hverdag.

Du er altid velkommen til at tage fat i os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine boligdrømme opfyldt.

Kontakt os her

Privat

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer