Byggeri

EONS hjælper med at udleve dine boligdrømme

Er du lige flyttet og vil gerne sætte dit eget præg på dit nye hjem? eller har du boet det samme sted i en længere periode og trænger til fornyelse?

EONS er din professionelle partner, som hjælper med at bringe dine drømme til livs. Hvad enten det drejer sig om tilbygning, renovering eller ombygning af boligen. Der er mange regler man skal leve op til, når man fornyer sin bolig og med EONS som partner, er du sikker på at dit byggeri kommer til at leve op til gældende standarder.

"Helt igennem et godt og solidt udført arbejde, der var færdigt til den aftalte tid og til den aftalte pris. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til EONS"

Alt-i-en løsning

Når du skal modernisere din bolig er der ofte mange faggrupper inde over sagen, og det kan være svært som privatperson at have det fulde overblik. EONS kan varetage hele entreprisen og stå for al kommunikation mellem involverede parter, så du kun skal kommunikere med din kontaktperson. Vi løfter dog også opgaver i fagentrepriser

Dine behov før vores

Hos EONS er din tilfredshed i højsædet og vi arbejder derfor tæt sammen, før, under og efter aflevering af byggeriet for at vi er sikre på at byggeriet lever op til dine forventninger. På denne måde opnår vi den højeste kvalitet på den mest simple måde til mindst gene for dig og din hverdag.

Du er altid velkommen til at tage fat i os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine boligdrømme opfyldt.

Kontakt os her

Privat

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer