Hoved- og totalentreprise

Byggeri – fra drøm til virkelighed

Går du med byggeovervejelser?

Hvad enten du ønsker at udvide eller renovere et byggeri, kan vi hjælpe med at få jeres drømme bragt til livs. EONS har bred erfaring med offentligt byggeri. Vi giver dig professionel rådgivning og hvis du ønsker det, sørger vi samtidig for at udføre arbejdet  for dig. 

Topkvalitet

Når man går i gang med at renovere eller bygge nyt, er der mange regler byggeriet skal leve op til, og med EONS som partner, er du sikker på at gældende standarder vil blive overholdt. EONS er medlem af Dansk Byggeri og certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket sikrer at det arbejde vi udfører lever op til gældende normer og standarder. Du kan derfor trygt overlade dit byggeri til os og fortsætte med dit daglige virke og fokusere på det som du er god til. 

EONS har overblikket

For os er kvalitet ikke blot håndværk der er godt udført, men også et godt og professionelt samarbejde. Ved større offentlige byggerier, er der ofte flere faggrupper involveret og det kan være tidskrævende og uoverskueligt selv at have overblikket over tidsplan og de forskellige opgaver. EONS har erfaring med at varetage hele entrepriser og stå for al kommunikation mellem involverede parter. På denne måde skal du kun skal kommunikere med din kontaktperson, når der er behov for det. Vil du derimod selv vil stå for overblikket og koordineringen, leverer vi arbejdskraften. 

Hos EONS er din tilfredshed i højsædet og vi arbejder derfor tæt sammen, før, under og ved aflevering af byggeriet for at vi er sikre på at byggeriet lever op til dine forventninger. På denne måde opnår vi den højeste kvalitet på den mest simple måde for dig, så du kan fortsætte din hverdag så uforstyrret som muligt. 

Vælger du hoved- eller totalentreprise hos EONS får du:

  • Besparelser på det samlede budget
  • Én enkelt kontakt, som varetager al kommunikation, kontrakter og koordinering
  • Udførlig projektplan, så du kan følge faserne
  • Kompetente håndværkere
  • Råd og vejledning


Du er altid velkommen til at tage fat i os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine drømme opfyldt. 

Klik her for at blive ringet op

Offentlig

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer