Byggeri

Byggeri – fra vision til realitet

Går i med byggeovervejelser?

Hvad enten i ønsker at udvide eller renovere jeres ejendomme, kan vi hjælpe med at få jeres drømme bragt til livs. EONS har bred erfaring med offentligt byggeri og giver jer professionel rådgivning. Samtidig har vi kompetencerne til at udføre arbejdet for jer.

Topkvalitet

Når man går i gang med at renovere eller bygge, er der mange regler byggeriet skal leve op til, og med EONS som partner, er i sikre på at gældende standarder vil blive overholdt. EONS er medlem af Dansk Byggeri og certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket sikrer at det arbejde vi udfører lever op til gældende normer og standarder. I kan derfor trygt overlade jeres byggeri til os og fortsætte med jeres daglige virke.

EONS har overblikket

For os er kvalitet ikke blot håndværk der er godt udført, men også et godt og professionelt samarbejde. Ved større projekter i offentligt byggeri, er der ofte flere faggrupper involveret og det kan være tidskrævende og uoverskueligt selv at have overblikket over tidsplan og de forskellige opgaver. EONS har erfaring med at varetage hele entrepriser og stå for al kommunikation mellem involverede parter. På denne måde skal i kun kommunikere med éen kontaktperson. Hos EONS er jeres tilfredshed i højsædet og vi arbejder derfor tæt sammen, før, under og ved aflevering af byggeriet for at vi er sikre på at byggeriet lever op til jeres forventninger. På denne måde opnår vi den højeste kvalitet på den mest simple måde for jeres kommune eller region.

Kontakt os her

Offentlig

Jeg vil gerne ringes op