Hvem er EONS

Skrevet d. 01/2 2017

Velkommen til vores nye side.

Dette nyhedsfeed vil primært blive brugt til nyheder omhandlende EONS' aktivitet, samt artikler og guides omhandlende byggeri.

Hvem er EONS

Virksomheden startede tilbage i 2012 som konsulentvirksomhed inden for energioptimering og energiforbedringer af alle typer ejendomme. Der blev hurtigt bygget videre, så vi også udførte energimærker af ejendomme, og måleudstyr som termografikamera og dataloggere blev erhvervet til brug for analyser.

Meget af dette rådgivningsarbejde medførte en større efterspørgsel på udførsel og eksekvering af disse forbedringsforslag, hvilket blev en naturlig udvikling af EONS. I dag udgår størstedelen af vores aktiviteter hoved- og totalentrepriser, men vi udfører forsat løbende byggerådgivning i den ene eller anden form.

Vores entrepriser er vores lille guldæg. Med stor passion for byggeri, god byggeskik, og et kompetent bagland har vi løftet mange byggeopgaver så økonomi, tid og kvalitet går op i en højere enhed. Det er ikke vores ambition at være de absolut billigste, men derimod at ligge i skarp konkurrence med vores branchekollegaer, som også udfører kvalitetsbevist arbejde. Totaløkonomien, som kan være svær at føle, har også meget at skulle have sagt. Hvordan ser byggeriet mon ud om 10 år? - Og hvilken sikkerhed står bygherre med, hvis der skulle opstå tvister.

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af dansk byggeri, som er en dansk erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for virksomheder indenfor bygge- og anlægssektoren samt byggeindustrien. Byggaranti hører også ind under Dansk byggeri, og varetager den private bygherres interesse, ved eventuelle tvister med entreprenør.

IFrame

Fordele ved at vælge en håndværker/entreprenør som er med i Byggaranti

  • Byggaranti dækker fejl og mangler samt sjusk op til 100.000 kr.
  • Byggaranti dækker skjulte fejl i 10 år, samt synlige i 3 år
  • Juridisk og byggeteknisk sparring ved tvist

Læs mere på Byggarantis hjemmeside her

Nyheder