Byggeri ultimo 17'

Skrevet d. 13/10 2017

Igangværende projekter

Årets sidste måneder medbringer travlhed blandt vores byggepladser. Normalt plejer sommerens byggeboom at flade ud når vi nærmer os vinterhalvåret, men dette er ikke tilfældet i tyvesytten. Projekterne spænder bredt fra forsikringssager til entrepriser for private bygherrer såvel som boligforeninger.

Bl.a. er vi i fuld sving med at få udført gennemgribende renovering af nedenstående bolig i Køge. Her bliver hele stueplan gennemrenoveret, opdatering følger

Renovering

Styrkelse af kompetencer

For at kunne løfte vores entrepriser til fulde, er det en nødvendighed, at byggetekniske kompetencer er i top. I sidste uge var EONS på introduktionskursus til det nye bygningsreglement, BR18, som træder i kraft 1 Jan 2018 med overgangsperiode.

Renovering

Yderligere har vi flere projekter i indre by. Det tæller bl.a. badeværelsesrenovering på Frederiksberg, forsikringssager på Vesterbro samt renovering af lejlighed på Amager.

Tilbudsgivning og projektering af nye projekter primo 2018 er påbegyndt, skal vi også varetage dit næste byggeri kan vi kontaktes her

Nyheder