Hoved- og totalentreprise

Spar tid og penge med en enkelt kontakt

Når du skal renovere eller bygge nyt, bør du overveje en total- eller hovedentreprenør. Hos EONS varetager vi alt lige fra udarbejdelse af tegninger og beskrivelse af byggeriet samt indhentelse af byggetilladelse fra kommunen til koordinering af byggeriet. På denne måde kan du slappe af og fortsætte dit daglige arbejde.

Vælger du EONS som hoved- eller totalentreprenør, tager vi det fulde ansvar. Dette er en fordel, når der er flere faggrupper involveret, da der i mange tilfælde kan opstå tvivl om hvor ansvaret reelt ligger. Du sikrer derfor at byggeriet ikke går i stå på grund af uafklarede tvister håndværkerne imellem. Desuden har vi det overordnede overblik og sørger for at tidsplanen bliver overholdt og sørger for at byggeriet lever op til dine forventninger. Med denne form for entreprise sparer du tid dermed også penge på dit byggeri.

EONS som hoved- eller totalentreprenør

Når vi står for din hoved- eller totalentreprise, baserer vi arbejdet på et tæt samarbejde med dig. På denne måde er vi er sikre på at dine drømme bliver udlevet og at der bliver taget hånd om eventuelle uklarheder undervejs i projektet. Vi starter således med et indledende byggemøde. Her gennemgår vi dine ønsker for entreprisen, hvorefter vi hjælper dig med udarbejdelse af eventuelle tegninger samt lægger en plan for byggeriets gang. Når tegninger og oversigt over byggeriet er på plads, hjælper vi med at indhente byggetilladelse hos kommunen, hvorefter byggeriet kan påbegyndes. Hos EONS får du tildelt én kontakt, som du altid kan få fat på, hvis du skulle have spørgsmål undervejs i processen.

Vælger du hoved- eller totalentreprise hos EONS får du:

  • Besparelser på det samlede budget
  • Én enkelt kontakt, som varetager al kommunikation, kontrakter og koordinering
  • Udførlig projektplan, så du kan følge faserne
  • Kompetente håndværkere
  • Råd og vejledning


Klik her og bliv ringet op

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer