Energioptimering

Har du råd til at lade være?

Hvad er energirenovering og hvad betyder det for din boligforening?

Når du energirenoverer optimerer du dine udgifter i forbindelse med energi til din forening. Der er mange områder der kan optimeres for at spare på udgifterne. Blandt andet er der ofte store besparelser på tekniske installationer, herunder vvs, el, ventilationsanlæg og teknisk isolering. Ved at energirenovere din forening, kan du både opnå store besparelser på din energiregning, men i mange tilfælde også hæve værdien af bygningen. Energirenovering kan med fordel udføres i forbindelse med en større renovering, men kan også sagtens laves løbende på enkeltstående områder.

Energirenovering kræver en investering, og størrelsen af denne vil variere fra område til område. Nogle forbedringer vil kræve relativt store investeringer, men tilbagebetalingstiden vil være kort, hvorimod andre kræver mindre men med en længere tilbagebetalingstid. EONS udarbejder en rapport til dig, hvori det fremgår hvor hurtigt din investering vil være tilbagebetalt og hvornår du kan mærke det i dine omkostninger.

Det er ikke kun på dine omkostninger der på kort sigt, der får glæde af energirenoveringen. Det kan også være en væsentlig faktor i værdien af foreningens bygninger.

Hvad får du når EONS yder rådgivning omkring energirenovering?

  • En rapport med en oversigt over energitiltag og tilbagebetalingstid
  • Professionel rådgivning
  • Besparelser på dine driftsomkostninger
  • Mulighed for øget værdi af dine aktiver
  • Certificeret rådgivning af Energistyrelsen og ISO9001
  • Renovering i henhold til gældende krav og standarder

Hvordan kan vi hjælpe dig med at energioptimere i din forening?

EONS er din pålidelige partner med flere års erfaring, inden for rådgivning og udførsel af energirenovering. Vi er certificerede energimærkningskonsulenter gennem Energistyrelsen og ISO9001-certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Du kan derfor regne med professionel rådgivning og udførsel som holder sig inden for energistyrelsens anbefalinger og rammer.
Når vi udfører energirenovering tager vi altid udgangspunkt i dine behov, samt ser på hvilke besparelsesmuligheder og energitilskud, der kan være med til at optimere dine udgifter. Vi vil i samarbejde gennemgå din forenings bygninger, hvorefter rapporten, med forslag til energibesparende renovering udarbejdes. Hvis du ønsker det, varetager vi entreprisen og sørger for at dine besparelser bliver ført ud i livet. Læs eventuelt mere herom ved at klikke her.

Kvalitet og sikkerhed

VI har mange års erfaring med projektering i henhold til god byggeskik, krav jf. bygningsreglementet samt et stort bagland af leverandører, ingeniører og teknikere vi kan trække på, så du kan være sikker på at dit byggeri lever op til gældende krav og standarder. På den måde sikrer vi, at alle løsninger er tidssvarende samt energiteknisk korrekt.
Er du blevet nysgerrig, så ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine omkostninger.

Klik her og bliv ringet op

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer