Byggeri

Går i med byggeovervejelser?

Hvad enten du ønsker at udvide eller renovere din forenings ejendom, kan vi hjælpe med at få jeres drømme bragt til livs. EONS har bred erfaring med byggeri i forbindelse med boligforeninger. Vi giver dig professionel rådgivning og sørger samtidig med at udføre arbejdet for dig.

Topkvalitet

Når man går i gang med at renovere eller bygge nyt, er der mange regler byggeriet skal leve op til. Med EONS som partner er du sikker på, at gældende standarder vil blive overholdt. EONS er medlem af Dansk Byggeri og certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket sikrer at det arbejde vi udfører lever op til gældende normer og standarder. Du kan derfor trygt overlade dit byggeri til os, fortsætte med dit daglige virke og fokusere på det som du er god til.

EONS har overblikket

For os er kvalitet ikke blot håndværk der er godt udført, men også et godt og professionelt samarbejde. Ved større projekter i boligforeninger, er der ofte flere faggrupper involveret og det kan være tidskrævende og uoverskueligt selv at have overblikket over tidsplan og de forskellige opgaver. EONS har erfaring med at varetage hele entrepriser og stå for al kommunikation mellem involverede parter. På denne måde skal du kun skal kommunikere med din kontaktperson, når der er behov for det. Vil du derimod selv vil stå for overblikket og koordineringen, leverer vi arbejdskraften.

Hos EONS er din tilfredshed i højsædet og vi arbejder derfor tæt sammen før, under og ved aflevering af byggeriet, for at vi er sikre på at byggeriet lever op til dine forventninger. På denne måde opnår vi den højeste kvalitet på den mest simple måde for dig, så du kan fortsætte din hverdag så uforstyrret som muligt.

Udsnit af foreninger vi har hjulpet

EBF Ålborggade 20-22

A/B Vesterbrogade 99

A/B Ægirshus

ABF Kamma – Pile Allé 43-49


Kontakt os her

Forening

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer