Renovering

Sammen skaber vi de bedste rammer for dig og dine ansatte

Står i over for en større renovering, kan i let spare både tid og penge ved at vælge en hovedentreprenør. Denne står for overblikket og koordineringen mellem de forskellige faggrupper, som skal ind over en totalrenovering. Når I skal renovere og indrette jeres lokaler, er det vigtigt at der tages udgangspunkt i det faktiske behov og de mest hensigtsmæssige løsninger, som skaber de bedste rammer for jeres ansatte. Vi har stor erfaring med renoveringen af arbejdslokaler, detail samt mindre caféer og kender lovgivningen på de forskellige områder. Vi kan derfor være med gennem hele processen og komme med gode råd og vejledning, så i får det mest optimale ud af jeres lokaler.

Hvad får i, når EONS renoverer jeres ejendomme?

• Håndværk af høj kvalitet
• Råd og sparring i henhold til gældende lovgivning og bestemmelser
• Gennemgang af byggeriet før påbegyndelse
• Én fast kontaktperson
• Grundig gennemgang ved aflevering

EONS og renovering

Når du vælger EONS som din partner ved renovering af erhvervslokaler, har vi det fulde ansvar, hvis der skulle opstå tvister i forbindelse med arbejdet. Vi er med dig fra lige fra idefasen til overdragelse og aflevering.
Vi kommer med råd og sparring til hvordan jeres visioner kan føres ud i livet på bedste vis, uanset om behovet er skrædersyede løsningsmodeller eller mere praktiske og standardiserede løsninger.

Vi har blandt andet stor erfaring med

Unikke og kreative løsninger. Efter bedste henseende fra indledende møde bestræber vi på at projektere en løsning, der stemmer overens med jeres behov og arbejdsrutiner. Vi løfter hele paletten af faggrupper, herunder murer, maler, tømrer/snedker samt tilknyttede EL- & VVS-installatører. Inden vi starter renoveringen, gennemgår vi i samarbejde alle faserne i renoveringen, så der indledningsvis er en klar, rød tråd gennem hele byggeprocessen. Vi er altid til at træffe, hvis der skulle opstå spørgsmål eller forespørgsler undervejs i byggeprocessen.

Kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak om løsningsmodeller for netop jeres renovering

Erhverv

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer