Hoved- og totalentreprise

Spar tid og penge med én enkelt kontakt

Når jeres virksomhed skal renovere eller bygge nyt, bør arbejdet altid udføres som en total- eller hovedentreprise. EONS varetager alt lige fra udarbejdelse af tegninger og beskrivelse af byggeriet samt indhentelse af byggetilladelse fra kommunen til koordinering af byggeriet, så du kan slappe af og fortsætte din daglige forretning.


Når du vælger en entreprenør, der står for din hoved- eller totalentreprise, tager denne det fulde ansvar. Dette er en fordel, når der er flere faggrupper involveret, da der blandt disse let kan opstå tvivl om hvor ansvaret reelt ligger. Du sikrer derfor at byggeriet ikke går i stå på grund af uafklarede tvister håndværkerne imellem. Med denne form for entreprise sparer du tid dermed også penge på dit byggeri.

Med EONS som hoved- eller totalentreprenør får i

• Én enkelt kontakt, som varetager al kommunikation, kontrakter og koordinering
• Udførlig projektplan, så du kan følge faserne
• Kompetente håndværkere & professionelt bagland
• Kvalitetsbevist byggeri med fokus på tid, økonomi og god byggeskik

EONS som hoved- eller totalentreprenør

Når vi står for din hoved- eller totalentreprise, skaber vi et tæt samarbejde, så vi er sikre på at jeres visioner bliver indfriet. Vi starter således med et indledende og ganske uforpligtende byggemøde, hvor vi gennemgår jeres ønsker & behov til entreprisen. Herefter hjælper vi med udarbejdelse af tegninger og ligger en plan for byggeriets faser. Når dette er på plads hjælper vi med eventuel myndighedsbehandling eller indragelse af andre interessenter, hvorefter byggeriet kan påbegyndes.

Hos os får du tildelt én kontakt, som du altid kan få fat på, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs.

Vi har fuld forståelse for driften af jeres virksomhed, og derfor gør vi meget ud af idé og projekteringsfasen. På denne måde sikres det, at alle ressourcer er fordelt hensigtsmæssigt, og at eventuelle faldgruber er afklaret på forhånd.

Er du blevet nysgerrig, så ring til os for en uforpligtende snak

Erhverv

Jeg vil gerne ringes op

Relaterede referencer