Byggeri

Går i med byggeovervejelser?

Hvad enten i ønsker at bygge nyt, udvide eller renovere eksisterende ejendomme, kan vi hjælpe med at få jeres drømme bragt til livs. EONS har bred erfaring med byggeri i forbindelse med erhvervsejendomme og giver jer professionel rådgivning og står samtidigt for udførslen.

Topkvalitet

Der er mange regler man skal leve op til, når man fornyer eller bygger nye erhvervslokaler. Med EONS som partner er du sikker på, at dit byggeri kommer til at leve op til gældende standarder blandt andet omkring indeklima, belysning og energiudledning. EONS er medlem af Dansk Byggeri og certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket sikrer at det arbejde vi udfører lever op til gældende normer og standarder. Foruden den formelle certificering har vi profesionelle håndværkere, der alle er faguddannede og har erfaring med alt fra små til store byggesager. Vi sætter dine behov i centrum og stræber efter altid at overholde tidsplanen, så u kan fortsætte med dit daglige virke og fokusere på det som du er god til.

EONS har overblikket

For os er kvalitet ikke blot håndværk der er godt udført, men også et professionelt og tillidsfuldt samarbejde. Ved byggeri er der ofte mange faggrupper involveret og det kan være tidskrævende og besværligt selv at have overblikket over hvornår hvilken del skal udføres. EONS kan varetage hele entreprisen og stå for al kommunikation mellem involverede parter, så du kun skal kommunikere med en kontaktperson og ansvarlig byggeleder.

Hos EONS er jeres tilfredshed i højsædet og vi arbejder derfor tæt sammen, før, under og ved aflevering af byggeriet for at vi er sikre på at byggeriet lever op til jeres forventninger. På denne måde opnår vi den højeste kvalitet på den mest simple måde for dig, så du kan fortsætte din hverdag så uforstyrret som muligt.

Få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få realiseret byggeriet.

Erhverv

Jeg vil gerne ringes op